Bel +31 (0)646605807

De consument kan de  aankoop binnen 14 dagen na ontvangst retourneren mits niet gedragen of gebruikt (let op, dit geld niet voor danspalen. DVD's en grip-poeders/lotions/spray kunnen alleen geruild worden met ongeopende seal!). U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. Als U het artikel na 14 dagen retourneert, of als het artikel gedragen of beschadigd is, of niet in de originele verpakking zit, kan Danspalen.nl de geretourneerde artikelen niet accepteren en uw geld niet terug betalen. Kleding kan alleen worden geretourneerd als het originele label/prijskaartje niet is verwijderd!

Beschadigde of defecte producten

Beschadigde of defecte geretourneerde producten worden door ons eerst onderzocht. U krijgt uw geld terug als de schade het gevolg is van een productiefout of van een afwijking van de productiespecificaties. We betalen altijd het volledige bedrag terug voor defecte producten.

Als het probleem niet is veroorzaakt door de kwaliteit van het materiaal of het productieproces, dan wordt het oorspronkelijke product naar u teruggestuurd. We geven geen geld terug voor producten die:

- Schade door misbruik of nalatigheid (blootstelling aan chemicaliën, bijtende middelen, open vuur, extreme hitte, scherpe objecten, enz.) 

- Schade als gevolg van normale slijtage of wanneer de redelijke levensduur van het product is verstreken, wordt niet vergoed. 

Onze Klantenservice staat voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen hebt. Vul het contactformulier in op deze site.

Danspalen

Danspalen op maat worden speciaal voor u op maat gemaakt. Dat betekent dat u deze niet kunt retourneren, behalve in het geval van productiefouten.
Overige danspalen kunnen alleen maar worden geruild als deze niet gebruikt of opgezet zijn en/of nog in de folie zitten.
Als u vragen heeft over het retourneren van beschadigde producten die u online hebt gekocht via Danspalen.nl, neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Retourinstructies 

Is je product defect of heb je een verkeerde maat besteld? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor retourinstructies .

Retourinstructies voor standaard producten (geen danspalen en podiums)

Volg deze instructies als u een product wilt retourneren:

  • Zorg ervoor dat u in geval van kleding het product in de originele verpakking inclusief de originele, aangehechte labels/prijskaartjes verpakt

  • Voeg een kopie van de factuur bij en schrijf daarop de reden van retour en de gewenste maat indien u het product wilt omruilen

  • Zorg dat de zending voldoende is gefrankeerd, onvoldoende of ongefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen! Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening

Stuur het pakket naar het volgende adres:

Danspalen.nl

Industriepark 15

5374 CM Schaijk

Nederland

Geld terug

We hebben geen controle over hoe lang uw retourpakket onderweg is, maar zodra we uw pakket hebben ontvangen, zullen we het zo snel mogelijk verwerken. Houd er daarom rekening mee dat het minstens 7 dagen duurt voordat we uw retour hebben ontvangen en verwerkt. Danspalen.nl betaalt uw geld terug binnen 2 dagen nadat we uw retour hebben verwerkt, maar uw bank of creditcardorganisatie kan meer tijd nodig hebben om de transactie te verwerken, waardoor het langer kan duren voordat het geld op je rekening staat. We laten u via e-mail weten wanneer we uw geretourneerde product(en) hebben ontvangen en verwerkt. We betalen het totale bedrag van het product of de producten terug. Het bedrag wordt terugbetaald via dezelfde betaalwijze als waarmee u de oorspronkelijke bestelling hebt betaald. Wanneer u betaald heeft via een creditcard kunnen wij het bedrag alleen via bank terugbetalen.