Bel +31 (0)646605807

Over Danspalen.nl

Danspalen.nl is al vanaf 2006 officieel distribiteur van de X-pole danspaal in Nederland met eigen voorraad, dus direct te leveren! 

Danspalen.nl is gevestigd op Industriepark 15B in Schaijk. Wij hebben hier een eigen werkplaats en bedrijfsruimte. waar u op afspraak ook uw bestelling kunt afhalen

Op deze website kunt u alle danspalen van X-pole, Lupit Pole en onze eigen danspalen vinden en diverse paaldans kleding en andere benodigdheden die met paaldansen te maken hebben.

Danspalen.nl levert ook maatwerk voor sportscholen, discotheken en evenementen. Wij hebben onder andere de danspalen geleverd voor de Europese Kampioenschappen en leveren regelmatig oplossingen voor televisie en andere media.

Danspalen.nl heeft ook een eigen technische dienst zodat u altijd snel en vakkundig geholpen wordt in geval van problemen. Ook repareren wij uw danspalen en andere producten.

Kijkt u eens op onze  video pagina's om een indruk te krijgen van de X-pole danspalen en het X-stage paaldans podium. Hier staan filmpjes op met betrekking tot de X-pole danspalen en X-stages danspaal podia.

 

Wij heten u van harte welkom bij Danspalen.nl. Wij ontvangen alleen op afspraak.

Fred Koers
Eigenaar Danspalen.nl